Sábado, 11/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kaptina Jusuf ilaç për depresion

Kaptina Jusuf ilaç për depresion

Kaptina Jusuf
Njëra prej kaptinave më të hershme e shpallur Pejgamberit s.a.v.s. është kaptina Jusuf. Nga kjo kaptinë unikale mund të nxirren mesazhe të panumërta dhe shumë prej tyre janë të lidhura me tejkalimin e gjendjeve të rënda psikike. Le të mendojmë për mënyrën sesi Jakubi a.s. dhe Jusufi a.s. luftuan me dhembjen shpirtërore dhe vuajtjet e kësaj bote dhe si Allahu i madhërishëm të dy i lartësoi për shkak të durimit të tyre. Kjo kaptinë u shpall edhe si ngushëllim për Pejgamberin s.a.v.s. por edhe secilit nga ne mund t’i shërbejë si ilaç për depresion.

(Visited 182 times, 1 visits today)
Top