Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kaptina Er-Rrahman (Mëshiruesi) qetësi për veshë, ilaç për zemër dhe ushqim për shpirt

Kaptina Er-Rrahman (Mëshiruesi)  qetësi për veshë, ilaç për zemër dhe ushqim për shpirt

Kaptina Er-Rrahman (Mëshiruesi)
Kjo kaptinë përmban mbase përshkrimin më të bukur dhe më elokuent të Xhennetit ashtu edhe Xhehennemit. Kjo flet për shumë begati që na ka dhuruar Allahu.
Kjo kaptinë është qetësi për veshë, ilaç për zemër dhe ushqim për shpirt. Duke falënderuar me imazhet e saj të tejbukur dhe përshkrimin mahnitës të Xhennetit si dhe përmendjen e begative të Zotit tonë, kaptina Er-Rrahman është ilaç madhështor për depresion.

(Visited 245 times, 1 visits today)