Quinta-feira, 19/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kaptina En-Nas (Njerëzit) si ilaç për cytjet e shejtanit

Kaptina En-Nas (Njerëzit) si ilaç për cytjet e shejtanit

Kaptina En-Nas (Njerëzit)
Shpesh herë shkaku kryesor i depresionit është vetëvlerësimi i dobët dhe dyshimi në aftësitë personale. Shumë nga këto gjëra janë të stërmadhuara duke falënderuar pëshpëritjeve të shejtanit, ndërsa ai është betuar që do të përpiqet ta humb çdo njeri në Tokë. Mirëpo, Allahu është më Mëshiruesi ndaj robërve dhe nuk i lë vetëm.
Në mesin e kaptinave që janë shpallur si ilaç për cytjet e shejtanit përmendet kaptina En-Nas. Leximi i shpeshtë i kësaj kaptine mund të na ndihmojë që t’i mënjanojmë dyshimet dhe pëshpëritjet e shejtanit, me ndihmën e Zotit, ngase kemi të bëjmë me kaptinën e cila thërret mbrojtjen e Allahut.

(Visited 225 times, 1 visits today)