Domingo, 29/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kapsllëku gjatë agjërimit

Kapsllëku gjatë agjërimit

Konstipacioni (Kapsllëku)

Konstipacioni mund të shkakton paraqitjen e hemoroideve, qarjeve në kanalin anal dhe vështirësi të tretjes të shoqëruara me ndjenjën e rëndimit.


Shkaqet: përdorimi i tepëruar i ushqimit jonatyral, pak lëngje në ushqim dhe pak ushqim me fije.


Shërimi: marrja e shtuar të ujit, dhe largimi nga marrja e panevojshme e ushqimit të përpunuar, jonatyral.

(Visited 157 times, 1 visits today)
Top