Quarta-feira’, 26/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kapitulli nëse shihen në ëndërr retë (komentimi i ëndërrave)

Kapitulli nëse shihen në ëndërr retë (komentimi i ëndërrave)

Kapitulli nëse shihen në ëndërr retë
Kjo komentohet gjithashtu në nëntë forma, si: urtësi, udhëheqësi, pronësi, mëshirë, ndershmëri, dënim, thatësi, fatkeqësi dhe sprovë.
Nëse shihet shi, atëherë komentohet si mëshirë, begati, kërkim ndihme. E gjithë kjo nëse shiu është në kohën e vet dhe nuk është trazirë (turbullirë), ose nuk është i shumtë dhe është në një formë që del nga suazat e zakonshme. Nëse shiu bie në mënyrë jo të zakonshme në ngjyrë, sasi dhe në formë, në këtë rast komentohet gjithashtu si sëmundje, sprovim e luftë.

 

(Visited 80 times, 1 visits today)
Top