Sábado, 13/8/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kanella, të mirat dhe vlerat

Kanella, të mirat dhe vlerat

kanella

Kanella, të mirat dhe vlerat
Ajo është një erz e cila mund te parandaloje sëmundje sezonale dhe gripin, fal vlerave antibakteriale dhe anti inflamatore, është një tretës shumë i mirë dhe lehtëson shqetësime si diarreja. Kanella është një antiseptik shumë i fuqishëm por edhe antioksiduese. Disa studime të fundit kanë treguar se si kanella zhvillon një veprim të tillë sa dhe insulina, kështu që mund të ndihmojë ata që vuajnë nga diabeti i tipit

Për më tepër ajo largon bakteret si ato që provokojnë kandidën dhe Escherichia coli. Gjithashtu kanella është një kure efikase ndaj urisë nervore dhe ndihmon ato që ndjekin një regjim ushqimor hipokalorik sepse parandalon ndjenjën e urisë.

(Visited 168 times, 1 visits today)