Sábado, 7/12/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kanella është një nga aromat dhe erëzat më të vjetra

Kanella është një nga aromat dhe erëzat më të vjetra

Kanella

Kanella është një nga aromat dhe erëzat më të vjetra të njohura në botë, e cila njihej për ndihmën që jepte te burrat që kishin probleme me stomakun, vetëm nëse përzihej me sheqer. Kanella ndihmon në kontrollimin e nivelit të sheqerit në gjak, nivelet e larta të të cilit përbëjnë rrezik për shfaqjen e sëmundjeve të zemrës. Sipas studimeve, u zbulua se nëse të sëmurët me diabet tipi-2 konsumojnë kanellë për 6 javë, jo vetëm ulin nivelin e sheqerit në gjak, por edhe LDL, kolesterolin e keq. 1-Ndihmon meshkujt për problemet me stomakun 2-Ndihmon në kontrollimin e nivelit të sheqerit në gjak 3-Ndihmon në sëmundjet e zemrës 4-Të sëmurët me diabet duhet të konsumojnë kanellë për 6 javë 5-Ul nivelin e sheqerit në gjak dhe kolesterolin e keq

(Visited 34 times, 1 visits today)
Top