Quinta-feira, 20/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kam para shumë!

Kam para shumë!

Kam para shumë!

– Kur vogëlushi thotë:
“kam para shumë”; ti mendon qe ai mund të ketë 10 euro.

– Kur e thotë drejtori i bankës:
“kam para shumë”; ti mendon qe ai mund te ketë 1-milion euro.

– Kur e thotë kryetari (mbreti) i shtetit:
“kam para shumë”; ti mendon qe ai ka mbi 1-miliard euro.

Kështu sipas taktit dhe pozitës, ti paraprakisht vlerëson.

Pash Allahun,
çka mendon kur të thotë Allahu:

“Kam përgatit për robërit e mi të mirë në
xhenet çka syri nuk e ka pare, e veshi nuk e ka dëgjuar…..”

Përshtatje.

Hoxhë Ulvi Fejzullahu

(Visited 62 times, 2 visits today)
Top