Sexta-feira, 26/2/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kam një vajzë e dua ta martoj, me kë ta martoj?

Kam një vajzë e dua ta martoj, me kë ta martoj?

Hasen El Basriun e ka pyetur një burrë dhe i tha:

“Kam një vajzë e dua ta martoj, me kë ta martoj?”

Tha: “Martoje me atë që është i devotshëm,se ai nëse e do
e nderon dhe nëse nuk e do nuk i bën padrejtësi.”

(Visited 77 times, 1 visits today)
Top