Sábado, 22/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kam kuptuar nga jeta se njeriu kur e do një njeri tjetër

Kam kuptuar nga jeta se njeriu kur e do një njeri tjetër

Kam kuptuar nga jeta se njeriu kur e do një njeri tjetër, e pëlqen talentin e tij, të arriturat dhe avantazhet e tij, ai pranon dhe e ndjek çdo detajë të jetës së tij, ngase mendon se kështu do të bëhet edhe ai i tillë. Pavarësisht faktit se a është e drejtë ajo apo jo. Dhe kjo mund të quhet një mashtrim i paqëllimshëm i tij, mund të quhet edhe gravitet pa përpekje, apsorbim në heshtje, përthithje pa zë.

Ne sekret e unit

Agron Islami

(Visited 225 times, 1 visits today)
Top