Segunda-feira, 23/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kam humbur 20€, prandaj kush i gjen, lutet të m’i kthejë se nuk kam bukë për të ngrënë

Kam humbur 20€, prandaj kush i gjen, lutet të m’i kthejë se nuk kam bukë për të ngrënë

Mbi një shtyllë në rrugë, lexova një njoftim:
“Kam humbur 20€, prandaj kush i gjen, lutet të m’i kthejë se nuk kam bukë për të ngrënë.
Rruga S.T., Pallati 34, Apartamenti 12.
– Vendosa të shtirem sikur i kam gjetur unë dhe vajta në adresën e shënuar. Derën e hapi një zonjë e moshuar dhe e sëmurë. I thashë se kisha gjetur shumën që i kishte humbur dhe i zgjata dorën me 20€. Asaj i rrodhën lotët dhe tha:
– “Ti je personi i dymbëdhjetë që e bën këtë.”
Pasi ja lashë shumën në dorë, u nisa për tek ashensori. Ajo më thirri dhe më tha:
– “Të lutem grise atë njoftim në shtyllë.
Unë nuk e di as kush e ka shkruar. Solidariteti juaj më ka mbushur plot shpresë dhe më ka bërë ta shoh jetën me optimizëm.”

Jepini shpresë njerëzve.

(Visited 203 times, 1 visits today)