Domingo, 11/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kajsia është një nga frutat më të pasuara me beta carotene

Kajsia është një nga frutat më të pasuara me beta carotene

Kajsia

Kapsllëku është një problem shëndetësor që ulë kualitetin e jetës së shumë njerëzve, të vegjël dhe të mëdhenj. Një nga zgjidhjet më natyrale kundër kapsllëkut është pordorimi i kajsisë. Pektina, fibrat dhe celuloza që gjenden në kajsi, sigurojnë që zorrët të funksionojnë shumë më mirë.
Kajsia është një nga frutat më të pasuara me beta carotene. Kjo gjë e bënë kajsinë një produktë shumë të rëndësidhem në mbrojtjen e shikimit tek fëmijet sidhe parandalon humbjen e shikimit të të moshuarve. Kataraktet dhe degjenerimet e syve mund të parandalohen nga konsumi i kajsive.

(Visited 297 times, 1 visits today)
Top