Terça-feira, 2/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kajlulja (gjumi i pasdites) ndahet në tre lloje

Kajlulja (gjumi i pasdites) ndahet në tre lloje

Kajlulja ndahet në tre lloje:
1) Kajlulja e gjatë: E cila zgjatë më shumë se gjysmë ore,
2) Kajlulja e shkurtë: E cila nuk kalon më shumë se 5 minuta,
3) Kajlulja normale: Pushim prej 15 minuta deri në gjysmë ore.
Dhe kjo është më e mira.
Shumica e studimeve thonë se kajlulja më e mirë është ajo prej 15 min, deri në 30 min, dhe prej orës 1 pas dite deri në ora 3 pasdite, sepse në këtë kohë dobësohet
aktiviteti i trupit dhe trurit dhe ka nevojë për pushim.

(Visited 227 times, 1 visits today)
Top