Sexta-feira, 6/12/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ka thënë Ibn Kajjimi: Katër gjëra të pengojnë të kuptuarit dhe zgjuarsinë

Ka thënë Ibn Kajjimi: Katër gjëra të pengojnë të kuptuarit dhe zgjuarsinë

Katër gjëra të pengojnë të kuptuarit dhe zgjuarsinë:
1. Ngrënia e thartësirave dhe pemëve vazhdimisht
2. Gjumi në shpinë
3. Brenga
4. Pikëllimi

(Visited 487 times, 1 visits today)
Top