Terça-feira, 22/10/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ka thënë Ibn Kajjimi: Katër gjëra sjellin rrizkun

Ka thënë Ibn Kajjimi:  Katër gjëra sjellin rrizkun

Ka thënë Ibn Kajjimi:

Katër gjëra sjellin rrizkun:
1. Falja natën
2. Istigfari (kërkim falje) i shumtë gjatë mesnatës
3. Bërja shprehi e dhënies se lëmoshës
4. Përmendja e Allahut në fillim dhe mbarim të ditës.

(Visited 820 times, 1 visits today)
Top