Domingo, 2/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ka qëndruar i mbyllur në tri errësira në një dry. Çelësi i tij ishte:…

Ka qëndruar i mbyllur në tri errësira në një dry. Çelësi i tij ishte:…

Zgjidhja profetike

“Junus”

Ka qëndruar i mbyllur në tri errësira në një dry. Çelësi i tij ishte:
‘S’ka Zot tjetër përveç Teje, i Lartësuar je Ti. Vërtetë, unë i kam bërë zullum vetes sime.’ (Enbija: 87)

Dhe i erdhi rezultati. Përdor edhe ti këtë lutje sa herë që ndjenë se je fundosur në errësirat e jetës.
La ilahe il-la ente subhaneke inni kuntu minedhalimin.

Përktheu: Qendra Kur’anore

(Visited 97 times, 1 visits today)