Segunda-feira, 13/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ka njerëz që janë të aftë në zgjidhjen e problemeve; të tillët janë të veçantët

Ka njerëz që janë të aftë në zgjidhjen e problemeve; të tillët janë të veçantët

Ka njerëz që janë të aftë në zgjidhjen e problemeve; të tillët janë të veçantët
Ka njerëz që i parandalojnë problemet përpara se ato të ndodhin; të tillët janë të mençurit.
Ka njerëz që sajojnë probleme duke mos i ditur dëmet që dalin.
Kthehu njëherë vetvetes dhe shiko se në cilin prej këtyre tre lloj njerëzish je.
Jeta në këtë botë është provim nëpërmjet sprovave!”

Dr. Xhasim El-Mutaua

(Visited 59 times, 1 visits today)
Top