Sábado, 13/8/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ka katër lloje njerëzish që më së shumti anojnë nga depresioni (mërzia)

Ka katër lloje njerëzish që më së shumti anojnë nga depresioni (mërzia)

Disa urtarë kanë thënë:
”Ka katër lloje njerëzish që më së shumti anojnë nga depresioni (mërzia):
– personi që hidhërohet lehtë
– ai që e ka kapluar zilia
– ai që përzihet me persona elokuentë e që njohin literaturën, por që vetë s’është elokuent apo i mësuar, dhe – personi i mençur që nënçmohet dhe poshtërohet nga populli i tij …”

(Visited 373 times, 1 visits today)