Sábado, 23/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ka fituar lumturine ne kete bote dhe shpetimin ne Boten tjeter, ai qe iu permbajt fjales

Ka fituar lumturine ne kete bote dhe shpetimin ne Boten tjeter, ai qe iu permbajt fjales

Ka fituar lumturine ne kete bote dhe shpetimin ne Boten tjeter, ai qe iu permbajt fjales:
La ilahe il-lallah Muhamed resulullah
(Nuk ka te adhuruar me merite pervec Allahut dhe Muhamedi eshte i derguari i Allahut)

(Visited 68 times, 1 visits today)
Top