Quinta-feira, 22/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Jua dhuroj disa urtësi që më lanë mbresa

Jua dhuroj disa urtësi që më lanë mbresa

DISA URTËSI

Jua dhuroj disa urtësi që më lanë mbresa:

1. Nëse je në namaz, ruaje zemrën tënde të mos preokupohet me diç tjetër.

2. Nëse je në mesin e njerëzve, ruaje gjuhën tënde nga përgojimi.

3. Nëse je në shtëpitë e njerëzve, ruaje shikimin.

4. Nëse je pranë ushqimit, ruaje stomakun.

5. Dy gjëra mos i përkujto asnjëherë: Dëmin e njerëzve që ta kanë bërë dhe të mirat që ti ua ke bërë.

6. Dy mos i harro asnjëherë: Allahun e Madhëruar dhe Ditën e Ahiretit.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 41 times, 1 visits today)
Top