Sexta-feira, 1/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ju lutem shpërndajeni urgjente!

Ju lutem shpërndajeni urgjente!

Ju lutem shpërndajeni  urgjente!
Aisha dhe Sidorela dy motra nga Gramshi, 27 dhe 23 vjeç kanë nevojë për ne. Janë të sëmura me Spina Bifida, nuk mund të rriten, vetëm lëkurë dhe kocka që u thyhen lehtësisht. Babai, Hasani ishte i vetmi burim i të ardhurave por ai i sëmurë tashmë me kancer në mushkri. Shisnin si ambulant por kjo nuk mund t’ua plotësojë nevojat vajzave. Ilaçe, serume, ushqime, ju lutem me shpirt t’i ndihmojmë. Shpërndajeni, mund të bëheni shkak dikush t’i ndihmojë. O Zot trishtimi nuk paska fund, lot, lutje, nuk mund të shkruaj dot cfarë më panë sytë, bëra sa munda, por të gjithë nga pak t’ua lehtësojmë. Zoti ju bekofte kush lutet, kush dërgon një ndihmë, kush e shpërndan… nuk di çtë shkruaj…
Hasan Qemal Pëllumbi
Euro: AL19 2023 2005 0000 0000 7076 1913
USD:AL04 2023 2005 0000 0000 8076 1913
Lek : AL74 2023 2005 0000 0000 0176 1913
Raiffeisen Bank
Kodi për jasht shtetit: SWIFT; SGSBALTX

Për shmangur komisionet e larta për transferta të vogla përdorni MoneyGram ose Western-Union në emrin e babait të vajzave Hasan Pëllumbi me nr tel; 00355682451742

Image may contain: 3 people, people smiling, indoor

(Visited 180 times, 1 visits today)