Quarta-feira’, 20/11/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ju këshilloj për 5 gjëra:

Ju këshilloj për 5 gjëra:

Ju këshilloj për pesë gjëra:

  1. nëse ju bëhet dëm, mos u bëni dëm të tjerëve;
  2. nëse ju tradhtojnë, mos tradhtoni askënd;
  3. nëse ju quajnë gënjeshtar, mos u tërboni;
  4. nëse ju lavdërojnë, mos u ngazëlleni;
  5. nëse ju kritikojnë, mos u shqetësoni dhe mendoni çfarë është thënë në kritikën ndaj jush:

 

(Visited 37 times, 1 visits today)
Top