Terça-feira, 6/12/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Ju keni ardhë për të falur namaz, ose faluni ose heshtni

Ju keni ardhë për të falur namaz, ose faluni ose heshtni

Transmetohet se Ibn Mesudi -Allahu qoftë i kënaqur prej tij- doli dhe vështroi disa njerëz që bënin muhabet pas Ezanit në xhami dhe i ndaloi ata nga muhabetet dhe u tha:
“Ju keni ardhë për të falur namaz, ose faluni ose heshtni…”.
Etherin (fjalën e Sahabit) e ka saktësuar imam Albani -Allahu e mëshiroftë- në Silsiletu es Sahiha 1163.