Terça-feira, 25/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ju gjithmonë do të jenë të shëndetshëm dhe nuk do të sëmureniJu gjithmonë do të jenë të shëndetshëm dhe nuk do të sëmureni

Transmetuar nga Ebu Saidi (radijAllahu anhu) se profeti (salAllahu alejhi ue selem) ka thënë:

“Kur banorët e Xhenetit do të hyjnë në Xhenet, një thirrës do të thërret: Ju gjithmonë do të jenë të shëndetshëm dhe nuk do të sëmureni, ju gjithmonë do të jetoni dhe nuk do të vdisni, ju përgjithmonë do të jeni të ri dhe nuk do të plakeni, ju përgjithmonë do të dëfreheni dhe nuk do të vuani dhe kjo është deklarata e Allahut (Azze ue Xhel): E atyre u drejtohet thirrje: “Ky është Xheneti, iu dha juve për atë që vepruat.” 7:43.” 30

(Visited 129 times, 1 visits today)
Top