Terça-feira, 22/10/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ju femra duhet te konsumoni avokado per shendetin e mitres tuaj!

Ju femra duhet te konsumoni avokado per shendetin e mitres tuaj!

Ju femra duhet te konsumoni avokado per shendetin e mitres tuaj!
Avokado synon në shëndetin dhe funksionimin e duhur të mitrës dhe mitrës së gruas. Ndihmon hormonet e femres te vijnë në bilanc, të largojne peshën e padëshiruar pas lindjes dhe per parandalimin e kancerit të qafës së mitrës.

(Visited 52 times, 1 visits today)
Top