Sábado, 26/11/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Ji i hapur me bashkëshortin/ten.    

Ji i hapur me bashkëshortin/ten.    

Ji i hapur me bashkëshortin/ten.

Të ndodhin keqkuptime apo probleme mes bashkëshortëve është diçka më se normale; sidomos pas viteve të gjata dhe se shpeshherë çdo njëri prej bashkëshortëve mbështetet ke partneri në kryerjen e disa detyrave.

Porse ajo që duhet të mbizotërojë në këto situata është të qenët i hapur me partnerin/ren, natyrisht duke zgjedhur kohën dhe shprehjet e përshtatshme.

Nëse atë që të shqetëson ia thua bashkëshortit/tes në mënyrën më të mirë; të mbështjellë me moral, dashuri dhe respekt, padyshim që këto do të shtojnë edhe më shumë dashurinë dhe vlerësimin.