Sexta-feira, 27/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ji falënderues që nuk ke gjithcka që dëshiron

Ji falënderues që nuk ke gjithcka që dëshiron

Ji falënderues që nuk ke gjithcka që dëshiron,
sepse nëse do të kishe gjithcka cfarë do të
prisje nga e ardhmja?
Për cfarë do të luftoje?
Për cfarë do të derdhje lot dhe ngrije duart
drejt qiellit?
Ji falënderues kur nuk dije shumë gjëra,
pasi kjo të dha mundësinë të mësoje!
Ji falënderues për sfidat dhe vështiresitë,
sepse ishte në ato momente kur ti u rrite!
Ji falënderues për ato gjëra që të kufizuan
pasi atëherë mësove se cdo të thotë të
luftosh për tu përmirësuar.
Ji falënderues për gabimet që ke bërë,
pasi ato të mësuan përuljen para Zotit
dhe të dhanë mësime të vlefshme!
Është e lehtë të jesh falënderues për bekimet,për gjërat të cilat në pamje të parë i japin bukuri jetës tënde,por një njeri i pasur në shpirt është ai qe di te falënderojë edhe për dështimet,e atëherë ato dështime bëhen për të bekime

(Visited 267 times, 1 visits today)