Terça-feira, 2/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Jetën e njeriut nuk e zgjat asgjë përveç bamirësisë

Jetën e njeriut nuk e zgjat asgjë përveç bamirësisë

Natën e Kadrit ndoshta Allahu e bën shkak që të ndryshoj caktimi për ty, e si mos t’ja kushtosh mundin tënd asaj?!

“Kaderin (caktimin e Allahut për një vepër) nuk e ndryshon asgjë përveç duas – lutjes, dhe as jetën e njeriut nuk e zgjat asgjë përveç bamirësisë.”

Profeti, alejhi selam.

Përktheu: Qendra Kur’anore – Preshevë

(Visited 64 times, 1 visits today)
Top