Terça-feira, 25/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Jeta ne XhenetJeta ne Xhenet

Transmetuar nga Zejd bin Erkam (radijAllahu anhu) se profeti (salAllahu alejhi ue selem) ka thënë:

“Pasha Atë në dorën e të Cilit është jeta e Muhammedit, një nga ju (dmth njerëzit e Xhenetit) do ti ipet një forcë e njëqind burrave në ushqim, pije, seks dhe epsh. Jashtëqitjet kryhen nga djersa që rrjedh nga lëkura juaj si misku në mënyrë që stomaku bëhet i ngushtë (përsëri).” 27

(Visited 170 times, 1 visits today)
Top