Domingo, 26/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

JETA I SHËMBËLLEN LULES!

JETA I SHËMBËLLEN LULES!

11393432_1600070330262899_2912697071520323951_o-1

JETA I SHËMBËLLEN LULES!

 

Jeta është si lulja!

 

Kur e nuhat aromën e saj, nga era e saj e mrekullueshme kalon në iluzione!

 

Kurse kur të gjakos thera e saj, nga dhembja kthehesh në jetën reale!

 

Për këtë arsye, mos lejo që të kaplon aroma e dynjasë dhe me atë t’i harrosh adhurimet dhe ta harrosh Allahun!

 

Dhe po ashtu, mos e lejo që dhembjet nga therët të dëshpërojnë nga mëshira e Allahut! 

 

Mos harro se aroma e ahiretit është shumë më e mirë se sa ajo e dynjasë, dhe dallimi me dyjave është se, ajo e ahiretit është reale dhe e përhershme, kurse e dynjasë është joreale dhe e përkohshme! 

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 98 times, 1 visits today)