Sábado, 20/7/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Jeta e mirë është Xheneti i kësaj boteJeta e mirë është Xheneti i kësaj bote

“Jeta e mirë është Xheneti i kësaj bote.”
Allahu, subhanehu ve teala, thotë në Kur’an:
“Atij që punon vepra të mira, qoftë mashkull ose femër, dhe është besimtar, do t’i ngjallim një jetë të mirë. ”
[En-Naziat. 40, 41.]
(Ibn Kajjimi, rahimehullah)

(Visited 32 times, 1 visits today)
Top