Quarta-feira’, 26/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Jessi John pranon Islamin nga gjuajtja me parfum

Jessi John pranon Islamin nga gjuajtja me parfum

11899858_1016916785015794_4669254995349948999_n

Jessi John pranon Islamin nga gjuajtja me parfum


Australiani John pasi urrente Islamin edhe ishte racist ndaj Muslimanëve ku edhe ka pranuar se ka ofenduar dhe sulmuar shumë Musliman dhe xhami ka pranuar Islamin dhe rrëfimi i tij është diqka e jashtzakonshme që di vetem Islami ta formojë njëriun e till
”Unë kam qenë njeri i rrugëve dhe sulmet nëpër botë vrasje dhe dhunime i kam kuptuar se çdo fatkeqësi po ndodh për shkak të Islamit dhe Muslimanëve sepse kështu ndëgjoja mediat, dhe nga fustrimi sulmoja çdo Musliman që takoja, por një ditë kur takova një Musliman me mjekerr të madhe edhe pse u friksova dola nga ana tjetër e rrugës dhe fillova ta ofendoja pasi nuk kisha guxim të i u afroja, dhe unë e ofendoja ai më thoshte ”Zoti të falt pse më ofendon o rob i Zotit, Zoti nuk të ka krijuar me ofendue njerzi” , dhe nga ana tjetër e rrugës më gjuajti me një parfum realisht ai ma dhurojë parfumin më tha ”Merre atë sepse ne jemi si parfumi por shijoje aromen tonë pastaj më ofendo nëse mundësh”
Kur ndëgjova këto fjali dhe nga ajo butësia e ti unë disi u ndjeva i turpruar. dhe pasi vërtet aroma e parfumit ishte fantasktike dhe nuk do ta harrojë deri diten e gjykimit vendosa që nesër ta takojë sërish atë Muslimanin (Vëllaun tim tani) dhe po sa arrita te vendi i njëjtë në kohen e njëjt ai erdhi dhe sa më shikoj më përshendeti dhe i thash, pasi vetëm se tër nata ime ishte ndryshe më hyri Islami në zemer, i thash o Vëlla a mund të ma mësosh se si ta vë parfumin dhe të më vie kjo arom tër jetën, dhe ai e kuptojë mezashin dhe ka thirrur Allahu Ekber dhe ishim afër unë nuk e kisha më friken e një dite më heret dhe më përqafojë fort duke qarë dhe ishte momenti kur më mësojë ta dëshmojë shehadetin dhe unë elhamdulilah u bëra Musliman dhe sot më vjen aroma misk e ky misk është Islami”

(Visited 69 times, 1 visits today)
Top