Quinta-feira, 4/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Jemi futur ne dhjetë ditëshin e fundit të Ramazanit

Jemi futur ne dhjetë ditëshin e fundit të Ramazanit

Jemi futur ne dhjetë ditëshin e fundit të Ramazanit. Ditët kalojnë, javët shkojnë, ashtu muajt edhe vitet. Cdo gjë që shkoi nuk kthehet më. Andaj atë që kemi përpara ta shfrytëzojmë para se të na shkojë.

Këto janë netët dhe ditët më të mira ku pritet mëshira e Allahut dhe pranimi punëve të mira. Le të jetë motoja e secilit prej nesh: “Askush të mos ma kalojë në rrugën drejt Mëshiruesit”.

Le ti shtojmë më shumë adhurimet dhe në vecanti këndimin e Kuranit, por pa harruar t’i lutemi Allahut të na pastrojë zemrat, të na japë sinqeritet, dije dhe urtësi. Nuk ka adhurim më të mirë se pastrimi i zemrës. Hoxhe Mustafa Terniqi

(Visited 37 times, 1 visits today)
Top