Quarta-feira’, 22/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Jemen: Në një zonë malore zbulohen “lumenj me mjaltë”

Jemen: Në një zonë malore zbulohen “lumenj me mjaltë”

mjalti jemen

Banorët e qytetet Hadra El-Mevt në Jemen, qytet ky që njihet për prodhimin e mjaltit, kohët e fundit në një shpellë në zonat malore kanë gjetur një sasi të madhe të mjaltit që ngjanë me lumenj që rrjedhin

Gazetarët e CNN-it transmetojnë se njerëzit janë të habitur me këtë zbulim të çuditshëm që është gjetur në shpellën Wadi Douan.

Ky vend kohët e fundit është bërë shumë atraktiv për turistët që vizitojnë këtë zonë për shkak të fenomenit të pazakontë.

Kjo skenë shtonë edhe më shumë bindjen në fjalët e Allahut që në Kuranin Famëlartë thotë: “Zoti yt e frymëzoi bletën, (duke thënë): Ndërto shtëpi në male dhe në drurë dhe në atë (kosheret) që kanë ngritur njerëzit.” (Nahl, 68).

(Visited 259 times, 1 visits today)
Top