Segunda-feira, 21/9/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Jastëku

Jastëku

Jastëku

Mban kokën e të pasurit dhe të varfërit.

Të vogëlit dhe të madhit.

Rojtarit dhe princit.

Mirëpo, nuk pushon në të përveç ai që ka ndërgjegje të pastër.

“Besim më të plotë kanë ata që kanë moral më të lartë.”

Përktheu: Qendra Kur’anore

(Visited 97 times, 1 visits today)
Top