Terça-feira, 5/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Jashtëtokësorët (UFO-t)

Jashtëtokësorët (UFO-t)

ufo jashtokesoret

Me miliona e miliona dollarë harxhohen çdo vit në projektin SETI (Search for Extra-Terrestrial Intellegence apo Kërkimet për Intelegjencë Jashtë Tokës).
Këto aktivitete janë themeluar nga elementet ateiste në shoqërinë shkencëtare të nxitur nga nevoja për të konfirmuar besimin e tyre se jeta e njeriut është vetëm një rastësi.
Pasi që ekzistojnë miliarda galaksi që përmbajnë me miliarda yje, planetët si toka duhet të jenë formuar përreth shumë diejve, dhe kjo rastësi është përsëritur disa herë.

1. Nga pikëpamja islamike, jashtëtokësorët1 që jetojnë te ne që kanë intelekt dhe vullnet të lirë janë të njohur si Xhinë.
Profetët e Zotit i kanë informuar njerëzit për ta ashtu që të mbrohen prej të keqes së tyre.
Përtej tyre nuk ekziston formë tjetër intelekti apo jete që kanë zgjedhje mes të keqes dhe të mirës.
Nëse do të ekzistonin ata do të na kontaktonin, Profetët do të na kishin informuar për ta.
Sa për botën shtazore dhe bimore, ato mund të ekzistojnë edhe diku tjetër siç flet Kur’ani për një mori të llojeve të panjohura për ne.

2. Çfarë shihet nga pjata fluturuese dhe udhëtarët e tyre janë kryesisht dredhi (rrengje) apo fenomene të pashpjeguara natyrore.
Sidoqoftë, çfarë është mbetur e pashpjeguar nga këto njoftime shumë lehtë mund të jenë Xhinët, duke marrë formë të dukshme për të konfirmuar besimet e kota mbi jashtëtokësorët dhe mosekzistimin e Zotit.

Autor: Shejh Ebu Amina Bilal Filips
Shkëputur nga libri: ”The contemporary issues.”

(Visited 340 times, 1 visits today)