Terça-feira, 26/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Janë disa njerëz që Allahu i ka veçuar me begati që t’i ndihmojnë robërve të Tij

Janë disa njerëz që Allahu i ka veçuar me begati që t’i ndihmojnë robërve të Tij

I Dërguari i Allahut, alejhi salatu ue selam, ka thënë: “Janë disa njerëz që Allahu i ka veçuar me begati që t’i ndihmojnë robërve të Tij dhe ato begati qëndrojnë tek ata deri sa i shpenzojnë dhe nuk i kursejnë, mirëpo kur fillojnë të mos i shpenzojnë dhe i kursejnë atëherë Allahu ua tërheq dhe i transferon tek të tjerët”.
Hadithin e nxjerri el Hejthemiu dhe tha se atë e përcjell imam Taberani dhe shejh Albani e klasifikon hadithin si të mirë.

(Visited 103 times, 1 visits today)
Top