Quinta-feira, 4/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Jam lodhur!

Jam lodhur!

Jam lodhur!

-Jam lodhur nga tradhëtia e mikut të ngusht..
Jam lodhur nga njerëzit që buzëqeshin në fytyr dhe godasin pas shpine..
Jam lodhur nga njerëzit që lën punët e veta anash për tu marr me punet e mia..
Jam lodhur duke dashur dikë që nuk më vlersoi..
Jam lodhur nga të gjithë dhe nga çdo gjë..
Por përsëri nuk do dërzohem sepse një pik dritë mund errësirën dhe e mira do ta sfidoi të keqen herët apo von!!

(Visited 114 times, 1 visits today)
Top