Domingo, 15/9/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Jam i kenaqur qe per Bajram Mijera Familje do e kene tryezen te mbushur!

Jam i kenaqur qe per Bajram Mijera Familje do e kene tryezen te mbushur!

Ne krye te detyres per shperndarjen e Fitrave, Jam i kenaqur qe per Bajram Mijera Familje do e kene tryezen te mbushur! Zoti i Gjithesise ju shperblefte dhe begatofte te gjitheve. Amin.
Për të gjithë ju që dëshironi të jepni Fitrat, këto janë të dhënat e kontribimit:
PayPal: fondacionifirdeus1@gmail.com
Gofundme: https://www.gofundme.com/firdeus-al
Të dhënat e llogarisë bankare:
Fondacioni Firdeus
Banka Credins
Iban EURO: AL76 2121 1573 0000 0000 0088 3481
SWIFT Code: CDISALTR
Adresa Qëndore: Rruga Pasho Vasa, Tiranë, Albania.

(Visited 14 times, 1 visits today)
Top