Quinta-feira, 22/10/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

JA SE SI DUHET TË DUKET FRIGORIFERI JUAJ!

JA SE SI DUHET TË DUKET FRIGORIFERI JUAJ!

JA SE SI DUHET TË DUKET FRIGORIFERI JUAJ!
Sepse pa i aplikuar shprehitë e shëndetshme nuk mund të gëzojmë shëndetë të mirë dhe të arrijmë çfarë synojmë.
Të gjitha sëmundjet civilizuese e kanë prejardhjen nga ushqimet e paketuara dhe të fabrikuara, dhe sa herë që ushqeheni me to llogarisni riskun për shëndetin tuaj!

 • Fitoterapia
 • Pemë,
 • perime,
 • lengje natyrale të pemëve dhe perimeve,
 • lëng të mjaltit,
 • erëza,
 • vajra,
 • elb,
 • grurë,
 • miser,
 • qumesht lope,dhije,
 • mish lope,dele,dhije.

 

(Visited 87 times, 1 visits today)
Top