Quarta-feira’, 18/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ja kur janë syfyret dhe iftaret për nesër (Kosovë,Maqedoni dhe Shqipëri)

Ja kur janë syfyret dhe iftaret për nesër (Kosovë,Maqedoni dhe Shqipëri)

Ja kur janë syfyret dhe iftaret për nesër (Kosovë,Maqedoni dhe Shqipëri)

Kosovë
Syfyri 3:55
Iftari 19:38

Shqipëri
Syfyri 04:07
Iftari 19:40

Maqedoni
Syfyri 3:58
Iftari 19:36

(Visited 196 times, 1 visits today)