Sábado, 24/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ja cka ndodh nëse përhapet kurvëria (prostitucioni) ?

Ja cka ndodh nëse përhapet kurvëria (prostitucioni) ?

Muhamedi salallahu alejhi ue selem thotë: “Nuk do të paraqitet prostitucioni (kurvëria) në një popull, derisa ata ta shfaqin atë haptas në mesin e tyre, e që mos të përhapen tek ata epidemi dhe sëmundje të cilat nuk kanë qenë të njohura te të parët e tyre.”
(Transmeton Ibën Maxhe dhe Hakimi, i cili e vlerëson të saktë dhe me këtë pajtohet edhe Dhehebiu, gjithashtu edhe Albani e cilëson të saktë në “Silsile Sahiha”, vëllimi i 1, f. 7, numri i hadithit 106.)

(Visited 252 times, 1 visits today)
Top