Quarta-feira’, 26/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ja cili është vendi më i mirë në Tokë

Ja cili është vendi më i mirë në Tokë

Ja cili është vendi më i mirë në Tokë

Profetin -(salallahu alejhi ve selem)- kur e nxorën nga Meka dhe u drejtua për në Medine si muhaxhir, tha duke iu drejtuar Mekes:

“Pasha Allahun, ti je vendi më i mirë (më i zgjedhur) prej tokës së Allahut, je vendi më i dashur tek Allahu dhe sikur të mos më nxirrnin prej teje nuk do të dilja“. (Transmeton Tirmidhiu, Ibn Maxheh dhe hadithi është i saktë).

(Visited 72 times, 1 visits today)
Top