Quarta-feira’, 25/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ja çfarë u mungon muslimanëve sot

Ja çfarë u mungon muslimanëve sot

Ja çfarë u mungon muslimanëve sot;

Nga Xheriri shënohet se ka thënë: “I dhashë besën të Dërguarit të Allahut se do ta fal namazin, do e jap zekatin dhe do tregohem i kulluar, i sinqertë dhe transparent me çdo musliman.

Transmetuan Buhariu dhe Muslimi.

Mustafa Terniqi

(Visited 64 times, 1 visits today)
Top