Segunda-feira, 8/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ja çfarë ndodhë natën e parë të Ramazanit – Ja cka ndodh tani pas akshamit …

Ja çfarë ndodhë natën e parë të Ramazanit – Ja cka ndodh tani pas akshamit …

Pejgamberi salallahu alejhi ue selem ka thënë: “Kur të jetë nata e parë e Ramazanit burgosen shejtanët dhe xhinët, mbyllen dyert e zjarrit dhe nuk hapet asnjëra prej tyre dhe hapen dyert e Xhenetit dhe nuk mbyllet asnjëra prej tyre dhe thërret një thirrës:
“O kërkues i së mirës, përgatitu!
O kërkues i së keqes, ndalohu prej saj, sepse me të vërtet, Allahu shpëton nga zjarri; e kjo në çdo natë të këtij muaji.”

[Transmetojnë Tirmidhiu dhe Ibn Maxhe]

 

(Visited 2,755 times, 1 visits today)
Top