Terça-feira, 15/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ja cfare ndodh me trupin nese e mbani jashteqitjen

Ja cfare ndodh me trupin nese e mbani jashteqitjen

TRUPI i njeriut është një mekanizëm ideal që nuk resht së punuari, deri në momentin kur sjellje të caktuara ndërhyjnë në proceset biologjike.

E këtu nuk e kemi për faktorët e brendshëm ,por ata të jashtëm vqë janë të varur nga sjelljet e njeriut. Sa herë ju ka ndodhur që trupi të ju ketë dhënë sinjale e ju t’i keni injoruar ? Një ndër to është dhe nevoja për të shkuar në tualet.

Gjithnjë del një punë qqë do t’ju vonojë për minuta ose orë me rradhë. Sforcimi i trupit nuk është vetëm një proces jo komod, por edhe i pashëndetshëm. Më poshtë do të lexoni çfarë ndodh me organzimin nëse ju sfrocoheni të mbani jashtëqitjen. Pas dy orësh!hold-in-poopMuskujt e rektumit ngushtohen dhe filloni të ndjeni shtypje në zonën e barkut. Mund të keni gazra dhe dhimbje të lehta.
Pas gjashtë orësh …

“Trupi juaj mund të humbasë ndjesinë e urgjencës, jo sepse mbeturinat ushqimore janë zhdukur me magji, por ju keni hyrë në fazën e kapsllëkut.
Pas 12 orësh …

Ju mund të përjetoni lodhje, gjakderdhje. Në një moment të caktuar ky veprim nuk do të jetë më në dorën tuaj pasi do të ndodhë në mënyrë të pavullnetshme.

(Visited 134 times, 1 visits today)
Top