Terça-feira, 20/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ja 7 plagët e pashërueshme që i shkaktoni fëmijëve tuaj kur burri TRADHETON gruan e tij!

Ja 7 plagët e pashërueshme që i shkaktoni fëmijëve tuaj kur burri TRADHETON gruan e tij!

Nëse vendosni të mos jeni besnikë ndaj gruas tuaj, gjithashtu keni vendosur të shkatërroni jetën e fëmijëve tuaj. Nëse ju tradhëtoni bashkëshorten tuaj këto janë shtatë plagët që nuk do të shërohen kurrë në jetën e fëmijës suaj :

1. Fëmijët kanë më shumë gjasa të jenë pabesë në të ardhmen me bashkëshortët e tyre
Sipas Ana Nogales, një psikolog klinik, “55 % e fëmijëve nga familjet ku një ose të dy prindërit ishin jobesnikë, janë gjithashtu të pabesë në moshën e rritur.” Ti je shembulli i tyre më i madh, dhe në mendjet e tyre të vogla, çdo gjë që bën është mirë.

2. Ata përjetojnë llojin më të keq të tradhtisë
Nuk është e natyrshme që fëmijët të mësojnë të jetojnë me tradhëti pasi nuk janë krijuar me aftësinë për të kuptuar tradhtinë e një prindi. Për fëmijët, tradhëti nga një prind në tjetrin ndjehet si tradhëti për të gjithë familjen dhe ëndrrat e tyre të ardhshme.

3. Ata do të ndihen të braktisur
Fëmijët e kuptojnë se prindërit që u mashtruan nuk bënë asgjë për ta merituar atë braktisje dhe tradhëti. Pra, ata rriten me një pasiguri dhe zhvillojnë një frikë të thellë të braktisjes. Kjo ndikon dukshëm në të ardhmen e tyre.

4. Fëmijët mësojnë të mos besojnë
Sipas Huffington Post, 75 % e fëmijëve me prindër të pabesë zhvillojnë ndjenjën e mosbesimit. Atyre i duket e pamundur të kenë një marrëdhënie të shëndetshme dhe të qëndrueshme.

5. Ata nuk do besojnë në dashuri
8% e këtyre fëmijëve nuk besojnë në dashuri kur arrijnë moshën madhore. Ata vështirë të besojnë se mund të kenë një familje të dashur.

6. Ata ndjejn ëqë duhet të zgjedhin mes dy prindërve
Ajo që shumë prindër nuk kuptojnë është se të dy prindërit e pranishëm në marrëdhëniet janë jashtëzakonisht të rëndësishme për fëmijët e tyre.

7. Dëmi zgjat përgjithmonë
Dëmi i pabesisë fillon ditën kur fëmija mësoi tradhtinë dhe nuk përfundon me ndarjen e prindërve të tij. Kjo tradhëti do të zgjasë përgjithmonë.

Burimi: FamilyShare
©gatuajshendetshem/a.c./

(Visited 300 times, 1 visits today)
Top