Segunda-feira, 23/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Istigfari dhe dobitë e saj

Istigfari dhe dobitë e saj

Dobitë e istigfarit
a) Largon shejtanin
b) E kënaq Allahun
c) Largon brengat dhe pikëllimet
d) Sjell rehatinë dhe gëzimin
e) Ndriçon fytyrën
f) Sjell rrizkun
g) Gjallëron zemrën
h) Fshinë mëkatet
i) Ndihmon robin në raste vështirësie
j) Të ndalon nga përgojimi, gënjeshtra, bartja e fjalëve dhe fjalët e ndyta
k) Të afron me botën tjetër dhe të largon nga kjo botë
l) Sjell fitoren ndaj armikut

(Visited 463 times, 1 visits today)