Sexta-feira, 28/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ish pjesëtarët e UÇK, përgënjeshtrojnë portalet dhe kritikojnë nxitjen e urrjetjes ndaj imamëve

Ish pjesëtarët e UÇK, përgënjeshtrojnë portalet dhe kritikojnë nxitjen e urrjetjes ndaj imamëve

Ne ish pjesëtarët e UÇK-së dhe TMK-së lexuam në një portal informatën në emër të UÇK dhe TMK që kinse ne jemi deklaruar kundër hoxhë Irfan Salihut.

Në fakt shumë nga ne jemi xhemat i tij dhe i hoxheve tjerë dhe kurrë nuk do të dilnim kundër asnjë hoxhëve ,  por  në të njëjtën kohë nuk merremi ne deklarimin e punës së tyre . Në fakt ne s’merremi me deklarime të punëve të asnjë kleriku fetar. Para disa vitesh një priftë katolik Anton Kçira pati ofenduar mbi 1 e 800 000 shqiptar ku direkt prekte fushën e angazhimit tonë dhe ne nuk reaguam për të ruajtur unitetin.

Ndërkohë që sigurish që s’kemi reaguar dhe as që kemi gjetur arsye të reagojmë për ligjëratën e hoxhë Iran Salihut kur ka folur për moralin , ku shpjegimet e tij janë kompakte me traditën tonë autoktone përveç gjuhës që kishte qenë pak e vrazhdë .

Prandaj u bëjmë  thirrje gjitha medieve dhe individëve të mos keqpërdorin angazhimin tonë të shenjtë të luftës , dhe as individ të ndryshëm të dyshimtë e të keqpërdorin emrin tonë për të realizuar plane të këqija të nxitjes së urrejtjes kundër  myslimanëve apo ndonjë grupi tjetër .ekuiliber/

(Visited 25 times, 1 visits today)
Top