Segunda-feira, 30/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Irisi- pjesa e ngjyrosur e syve

Irisi- pjesa e ngjyrosur e syve

Irisi- pjesa e ngjyrosur e syve

Irisi- pjesa e ngjyrosur e syve, është po aq e veçantë sa dhe shenjat e gishtërinjve.

Çdo iris ka një konfigurim të ndërlikuar vizash dhe hapësirash që skaneri i syve i lexon duke i përkthyer në një kod me vija.Megjithatë, skanimi i irisit nuk është i përkryer.Kur sëmureni, irisi ndryshon dhe duke vendosur lente kontakti mund ta fshihni identitetin tuaj.

(Visited 95 times, 1 visits today)
Top